Δεύτερη καλεσμένη στο «Βράδυ» της Παρασκευής ήταν η Δούκισσα Νομικού που μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για το νέο ξεκίνημά της στον ΑΝΤ1 αλλά και τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη.

«Η αλήθεια είναι πως είσαι ανανεωμένος» ήταν η πρώτη ατάκα της καλεσμένης στον οικοδεσπότη της εκπομπής ενώ για τη δική της νέα εκπομπή, το Laugh Attack, πρόσθεσε: «Οι εκπομπές αυτές έχουν αφήσει ιστορία και γι΄ αυτό έχει νόημα να τις ξαναθυμηθούμε. Με παρουσιαστές κορυφαίους!».

Όσο για την αλλαγή που διαπιστώνει στον εαυτό της ανέφερε: «Τελευταία μπαίνω στην κουζίνα και αρχίζω και μαθαίνω. Είπα να γίνω λίγο νοικοκυρά τελευταία. Θέλω να μαγειρεύω επειδή μου αρέσει να φροντίζω μερικούς ανθρώπους» αν και ξεκαθάρισε: «Δεν παντρεύομαι!». Πάνω στο ίδιο θέμα, βέβαια, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια τόνισε: «Νιώθω πως τον τελευταίο καιρό έχω ωριμάσει λίγο απότομα. Νιώθω ότι είμαι πιο καλά με τον εαυτό μου» ενώ για τα επαγγελματικά της αυτή τη σεζόν επεσήμανε: «Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο… Με το ALTER πάνω κάτω ξέραμε. Ήξερα που πήγαινα! Από εκεί και πέρα ήμουν πολύ τυχερή που βρέθηκε ο ΑΝΤ1 στον δρόμο μου».

Βέβαια, η Δούκισσα Νομικού δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σύντροφό της, Χρήστο Χολίδη: «Έχω το πρότυπο του μπαμπά!  Δεν τον γνώρισα στο Just. Τον ήξερα. Είναι παλαιάς κοπής ο Χρήστος» ενώ συνέχισε: «Εμένα θα με εντυπωσιάσει ο άλλος με τη συμπεριφορά του. Επέμενε. Και νομίζω ότι η επιμονή και η υπομονή είναι το μεγαλύτερο προσόν σε έναν άντρα. Και το να είναι ντόμπρος! Εγώ δεν είμαι κορίτσι που του αρέσουν τα βιαστικά… Θέλω τον χρόνο μου».  Ζηλεύει όμως τον σύντροφό της: «Δεν ήμουν ζηλιάρα αλλά με αυτήν την ωριμότητα που λέμε ότι μου έχει βγει τελευταία έχω γίνει και λίγο ζηλιάρα. Στην δουλειά δεν ζηλεύω, ούτε ο άλλος μπορεί να ζηλέψει στην δική μου δουλειά. Αυτό θα μας πήγαινε πίσω» πρόσθεσε. Για την εξωτερική της εμφάνιση δεν παρέλειψε να δηλώσει: «Θέλω να είμαι λίγο sexy».

(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook