Ακόμη μία φορά δέχτηκε να μεταμορφωθεί σε \”εξωπραγματικό\” ον ο Τζόνι Ντεπ για χάρη του αγαπημένου σκηνοθέτη και φίλου του, Τιμ Μπάρτον. Στη νέα τους γκόθικ ταινία -πρόκειται για την όγδοη συνεργασία τους- ο 48χρονος ηθοποιός υποδύεται τον βρικόλακα Βαρνάβα Κόλινς.

Η ταινία με τίτλο \”Dark Shadows\” εστιάζει στον Κόλινς και τις συναντήσεις του με άλλα περίεργα όντα, τέρατα, μάγισσες και λυκανθρώπους. Ο σκηνοθέτης διασκευάζει μία σαπουνόπερα των 60\’s. Ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται έναν πλούσιο καρδιοκατακτητή, τον οποίο ερωτεύεται η μάγισσα Αντζελίκ Μπουσάρ -την υποδύεται η Εύα Γκριν. Εκείνη τον μεταμορφώνει σε βρικόλακα και τον καίει ζωντανό.

\"\"

Ο Τζόνι Ντεπ ως βρικόλακας στην πρώτη φωτογραφία της ταινίας που βγήκε στη δημοσιότητα.

\"\"

Σε μία από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ο Ντεπ μοιράζεται μία σκηνή με την Μισέλ Φάιφερ.

«Αλλάζουμε λίγο. Δεν θα το έκανα, αν πίστευα ότι κάνουμε το ίδιο πράγμα», έχει δηλώσει ο Τιμ Μπάρτον. Στο παρελθόν, ο Τζόνι Ντεπ έχει μεταμορφωθεί επίσης για το ρόλο του στον \”Ψαλιδοχέρη\” (1990), του Γουίλι Γουόνκα στην ταινία \”Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο της Σοκολάτας\” (2005) και τον τρελοκαπελά στην \”Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων\” (2010). Η ταινία θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Μάιο.

(YUPI)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook