Η αστυνομία του Λος Ατζελες ταυτοποίησε τον νεκρό, το κεφάλι και μέλη του οποίου βρέθηκαν προ ημερών κάτω από την γνωστότερη ίσως επιγραφή στον κόσμο.

Όπως αναφέρει το Έθνος, πρόκειται για τον 66χρονο Χάρβι Κορονάντο Μεντεγίν, στο κεφάλι του οποίου «σκόνταψαν» μάνα και κόρη που έβγαζαν βόλτα τους σκύλους τους την Τρίτη. Η άφιξη της αστυνομίας και η σχετική έρευνα οδήγησαν στον εντοπισμό και των χεριών και των ποδιών του σε παρακείμενα σημεία.

Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ερμηνεία για τον τρόπο με τον οποίο πέθανε ή ακρωτηριάστηκε το θύμα, ούτε και λεπτομέρειες για το ποιόν του.

Οι ανακρίσεις συνεχίζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, σε μία περίεργη υπόθεση που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ παγκοσμίως. Μεταξύ των ατόμων που κλήθηκαν να δώσουν απαντήσεις ήταν και ένας σωματοφύλακας του διάσημου ηθοποιού Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με δήλωση του διοικητή Αντριου Σμιθ που μεταδίδει το Reuters.

Παράλληλα, απέκλεισε για ημέρες το πάρκο Γκρίφιθ, μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν τα μακάβρια ευρήματα και δημιούργησε έναν τεράστιο κάναβο (τετράγωνα χωρισμένα με σκοινιά) ώστε να ερευνηθεί κάθε σπιθαμή εξονυχιστικά. Το πάρκο δόθηκε ξανά σε δημόσια χρήση μόλις χτες βράδυ.

Οι εκτιμήσεις θέλουν τα μέλη του θύματος να είχαν τοποθετηθεί μαζί, κάπου μέσα στο πάρκο, μέχρις ότου ζώα εντόπισαν τις σακούλες στις οποίες βρίσκονταν και τις έφεραν σε ορατό για τους περαστικούς σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αριζόνα είχε εντοπιστεί άλλο πτώμα, ακέφαλο και χωρίς άκρα, αλλά τελικά οι δύο περιπτώσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους, κατά την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook