Η Katie Thacker από την Washington, έγινε μητέρα για δεύτερη φορά κάπου ανάμεσα στον 12ο και 14ο όροφο και μάλιστα μέσα σε νοσοκομείο!

Περίπου στις 4:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης, η κ. Thacker, ούσα στο μήνα της, αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιά οι οποίοι άρχιζαν να γίνονται ολοένα και πιο δυνατοί, και έτσι ο άντρας της, Luke Thacker, την οδήγησε εσπευσμένα στην κλινική St. Joseph στην Tacoma. «Θα γεννούσε από λεπτό σε λεπτό», δήλωσε ο σύζυγός της.

Μόλις έφτασαν στην κλινική, η Katie, ο Luke, τρεις νοσοκόμες, η μητέρα και η αδερφή της εγκύου, όπως και η μαία, μπήκαν όλοι μαζί στο ασανσέρ, με σκοπό να ανέβουν στον 14ο όροφο. Αναπάντεχα, ο ανελκυστήρας σταμάτησε στον 12ο όροφο και άνοιξαν οι πόρτες. Ο Luke αποφάσισε να βγει έξω με την πεθερά, την κουνιάδα του και μία από τις νοσοκόμες.

Οι πόρτες έκλεισαν πίσω τους και οι τέσσερίς τους άρχισαν να ανεβαίνουν τρέχοντας τα σκαλιά για να… προλάβουν το ασανσέρ στον 14ο όροφο. Αλλά ο ανελκυστήρας ποτέ δεν έφτασε, γιατί κόλλησε!

\"http://media.thenewstribune.com/smedia/2012/01/18/15/21/uad3o.St.5.JPG?height=449&width=419\"Κανένας, συμπεριλαμβανομένων του προσωπικού συντήρησης του νοσοκομείου, τους εκπροσώπους της εταιρείας ανελκυστήρων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δε θα μπορούσε να επιδιορθώσει το σύστημα ανύψωσης. Και το μωρό δε μπορούσε να περιμένει!

Ευτυχώς, είχαν παραμείνει μαζί με την εγκυμονούσα οι… απολύτως απαραίτητοι άνθρωποι, ήτοι δύο νοσηλεύτριες και η μαία και έτσι, το βρέφος ήρθε στον κόσμο. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγόρι με βάρος 3,6 κιλά.

«Τα λεπτά έμοιαζαν με ώρες», είπε ο κατατρομαγμένος πατέρας, ο οποίος παρά τον τρόμο του, μπορούσε να παρακολουθεί τη γέννα μέσω walkie-talkie. Και όταν οι τεχνικοί κατάφεραν να ανοίξουν τις πόρτες εκείνος μπήκε μέσα, για να κόψει τον ομφάλιο λώρο. Παρέδωσε το γιο του σε μία νοσοκόμα και φορείο μετέφερε τη γυναίκα του σε θάλαμο.

Αργότερα, η Katie είπε ότι αυτό που έζησε ήταν κάτι λιγότερο από αυτό που φοβόταν, ενώ δε σταματούσε να ρωτάει, αν όντως γέννησε μέσα σε ασανσέρ.

Το ζευγάρι μάλιστα, έδωσε και το παρατσούκλι «Otis» στο μωρό τους από την επωνυμία της εταιρείας του συγκεκριμένου ανελκυστήρα, την Otis Elevator Company. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κατασκευαστή ασανσέρ στον κόσμο με μότο του «σταθερό αξιόπιστο όνομα για πάνω από 150 χρόνια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook