Με αφορμή το θόρυβο που δημιούργησε η Intel με τη βάπτιση μιας νέας κατηγορίας υπερ-φορητών υπολογιστών Ultrabook, το tech.in.gr αναζητά στην ελληνική αγορά τις πρώτες προτάσεις των κατασκευαστών. Το iStorm μας θυμίζει ότι η αγορά ουσιαστικά γεννήθηκε από τα Apple MacBook Air. Παρεμπιπτόντως, παρατηρήστε ότι οι τιμές των Ultrabook δεν απέχουν πολύ από τις τιμές των MacBook Air.

Το iStorm (ως Apple Premium Reseller Store) μας έστειλε την ακόλουθη απάντηση/σχόλιο:

«Συνώνυμο της καινοτομίας στην τεχνολογία, η Apple έχει προ καιρού λανσάρει τους φορητούς  υπολογιστές MacBook Air, ελκύοντας την προσοχή των ανταγωνιστών της και ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο στη δημιουργία της προϊοντικής κατηγορίας των ultrabook.

Με αποθηκευτικό χώρο flash, το MacBook Air ξεκινάει τη λειτουργία του σε δευτερόλεπτα, ανοίγει εφαρμογές αμέσως και να ενεργοποιείται από την κατάσταση αναμονής στη στιγμή.

Επιπλέον, τo MacBooκ Air διαθέτει πιο εξελιγμένους επεξεργαστές Intel Core και μπαταρία μεγάλης διάρκειας έως και 7 ώρες, ενώ παραμένει σε κατάσταση αναμονής έως και 30 ημέρες. 

Το περίβλημα unibody του MacBooκ Air είναι λεπτό, ελαφρύ και έτοιμο για τα πάντα, ενώ, όπως όλα τα προϊόντα της Apple, δεν προσβάλλονται από ιούς. 

Το MacBook Air διατίθεται με οθόνη 11,6’’και 13.3’’, ενώ η διάθεσή του στη λιανική πωληση ξεκινά από €1049 και €1379 αντίστοιχα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook