Τον… μισό τίτλο έστω και άτυπα τον πήρε ο Κισαμικός στην Α’ ΕΠΣΧ, παρότι απομένει μία αγωνιστική για τη λήξη του πρώτου γύρου.

Ο σύλλογος του Καστελίου πέρασε με νίκη 2-0 από τους Αγ. Αποστόλους απέναντι στον ΔΑΑΟΧ και έκανε το 8 στα 8 στην τελική φάση.

Στο 24’ ο Δαμανάκης με σέντρα σουτ άνοιξε το σκορ για να το «κλείσει» στο 41’ ο Χαλκιαδάκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Την ίδια ώρα στο Βάμο και στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Ακρίτας κυριάρχησε της Ιωνίας και με το 3-1 την έθεσε στην ουσία εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Οι Κελαϊδής (25’), Αλουσάι (55’) και Λιονάκης (70’) σκόραραν για την ομάδα του Αποκόρωνα και ο Παντελακάκης (75\’) για τους φιλοξενούμενους.

Με πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα Πενταράκη, στη 2η συμμετοχή του μετά τη μεταγραφή του από τον Πανακρωτηριακό, ο Ίκαρος Μουρνιών πέρασε με επιβλητικό τρόπο από τη Σούδα, επικρατώντας του τοπικού Άρη με 4-1.

Ο Τσίτας στο 27’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, αλλά ο σύλλογος από το Πασακάκι ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση με γκολ των Μητριτσάκη (35’), Πενταράκη (44’ και 50’) και Δασκαλάκη (77’).

Σημαντικά «διπλά» πέτυχαν ο Κρ. Αστέρας, 3-1 (34\’ Κεκεράκης, 70\’ Ακεστορίδης, 90\’ Φραγκιουδάκης-68\’ Πολένας) επί του Α.Ο. Περιβολίων, και η Ασπίδα, 2-1 (44\’ Τσίτσα, 50\’ Βασιλείου-89\’ Πατελάκης) κόντρα στον Ηρακλή Νεροκούρου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook