Στην εντέλεια είχε οργανώσει την προσωπική του «βιοτεχνία» συσκευασίας σκληρών ναρκωτικών ένας 30χρονος Αφγανός που συνελήφθη στην Πάτρα! Ακόμη και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έμειναν έκπληκτοι από τη μεθοδικότητά του στον τρόπο διανομής της ηρωίνης.

Στο σπίτι του 30χρονου αλλοδαπού κατασχέθηκαν συνολικά 184,4 γραμμάρια ηρωίνης. Από αυτά, ένας μέρος ήταν συσκευασμένο ήταν μέσα σε πακέτο τσιγάρων, άλλο σε νάιλον κάψουλες και άλλο στις άδειες θήκες μιας καρτέλας από χάπια depon τα οποία έκοβε προσεκτικά με ψαλιδάκι, αφού πρώτα χώριζε με δύο τηλεκάρτες πάνω στις ανοιχτές σελίδες ενός περιοδικού την ποσότητα που θα τοποθετούσε σε κάθε θήκη! Στην κατοχή του δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, κατασχέθηκαν ακόμη τριάμισι χάπια βουπρενορφίνης, ένα κινητό και 345 ευρώ.

Όλων των ειδών τα ναρκωτικά διέθετε προς πώληση ένας 27χρονος Έλληνας που συνελήφθη χθες στα Γιάννενα έχοντας στο σπίτι του 345,1 γραμμάρια ηρωίνη σε «βραχάκια» και σκόνη, 75,6 γραμμάρια «φούντας» και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» και 82 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή! Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη και για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν ένα ξιφίδιο μήκους 23 εκατοστών, δυο σιδερογροθιές και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ.

Άλλο ένα κρούσμα εισαγωγής ναρκωτικών σε φυλακές αποκαλύφθηκε στο σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης Λάρισας, όπου συνελήφθη ένας 32χρονος Πακιστανός κρατούμενος για ναρκωτικά όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρήκαν στο κελί του μία χάρτινη συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,4 γραμμαρίων. Ο αλλοδαπός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook