Νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές που το βράδυ τοπικά θα ενταθούν, περιμένουμε τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 8 έως 17 βαθμούς και στα ορεινά από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι.

Χανιά
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 23/1, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 23/1, προβλέπεται συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ηράκλειο
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το βράδυ, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 23/1, προβλέπεται συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο ΝΙκόλαο απόψε, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριος δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 23/1, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook