Πρόσκληση απευθύνουν οι διοργανωτές του καρναβαλιού στις Καλύβες Αποκορώνου με την υπόσχεση να δώσουν κέφι και χαρά στους παρευρισκόμενους, συμμετέχοντες και μη.

Η πρόσκληση μαζί με το πρόγραμμα είναι:

Καλυβιανό Καρναβάλι για φέτος και για πάντα!! Φορείς και σύλλογοι του Δήμου μας καθώς και άτομα με μεράκι έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια αναβίωσης του εθίμου που χρόνια τώρα υπάρχει. Άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά με τον οποιοδήποτε τρόπο ειναι ευπρόσδεκτα και αναγκαία. 

Πέμπτη (Τσικονοπεμπτη) 24 Φεβρουαρίου: μασκέ πάρτυ στο café-bar apicorno με δωρεάν είσοδο για όλους. Ώρα έναρξης 22,00, νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί πάρτυ για τους μικρούς μας φίλους με κλόουνΓια πληροφορίες και συμμετοχές 6970420311 Θανάσης 6942051683 Χάρη

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου: χοροεσπερίδα στην ταβέρνα ‘’Κυανή Ακτή’’ με είσοδο 15 € με πλήρες μενού και δωρεάν άφθονο κρασί, θα μας διασκεδάσουν οι Πιπεράτης Κυριακός και Κουντής Βαγγέλης με το συγκρότημα τους.

Τέταρτη 2 Μαρτίου στο café-restaurant afrodite θα γίνει η εκλογή της βασίλισσας του καρναβαλιού με δωρεάν είσοδο, ώρα έναρξης 21,00

Κυριακή 6 Μαρτίου καλυβιανό καρναβάλι του Δήμου Αποκορώνου, ώρα έναρξης 14,30.

θα χαρούμε να σας δούμε σε όλες μας τις εκδηλώσεις