Ο Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο \”Ροδομηλιά\”, εκφράζοντας την αγωνία για τη διατήρηση του πνεύματος, του πολιτισμού και της παράδοσης του τόπου μας, την Τετάρτη 25/1, διοργανώνει απογευματινή εκδήλωση με καφέ, τσάι, ρακή και πλούσια εδέσματα, για γονείς και παιδιά, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη.

Η φετεινή ενασχόληση των παιδιών της Ροδομηλιάς με τον Νίκο Καζαντζάκη, τα έφερε κοντά στο Μουσείο και τις δραστηριότητές του. Η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει μια ένδειξη ηθικής συμπαράστασης προς το Μουσείο, αλλά και μια μικρή συμβολή στα οικονομικά του, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα τη δράση του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Νερόμυλος» στις Μαλάδες Ηρακλείου, την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012, και ώρα 17.30.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου «Ροδομηλιά» θα παρουσιάσουν με την τεχνική του μαύρου θεάτρου, σε θεατρική απόδοση, το παραμύθι «Πετρόσουπα», του Τ. Μουθ.

Επίσης, παρουσία στην εκδήλωση θα έχει ο νεοσύστατος Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Κουπόνι ενίσχυσης 5€ (μόνο για τους ενήλικες).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook