Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στα Νεροκούρου, ανάμεσα στα Κεραμειά και τη Δόξα Παχιανών, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αντίθετα στους Αγίους Αποστόλους την ίδια ώρα η Κορωνίδα έπαιρνε με επιβλητικό τρόπο τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Γρανίτη, τον οποίο υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα.
Η Δόξα παρά την πρώτη της απώλεια επί ημερών Γιώργου Μπονατάκη διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου παραμονής, με τον νεαρό Νικολακάκη με εξαιρετικό γκολ στο 65\’ να ισοφαρίζει σε 1-1. Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους φάση είχαν καταφέρει να προηγηθούν στο 34\’ με εκπληκτική ατομική ενέργεια του Λουκόπουλου, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σωρεία ευκαιριών, με κλασσικότερες αυτές των Σαριδάκη (88\’) και Λούκα (90\’), ενώ τα Κεραμειά είχαν δοκάρι με τον Γεωργανά στο 84\’.
Ο Ιερωνυμάκης στο 30\’ άνοιξε το δρόμο για το \”διπλό\” της Κορωνίδας επί του Γρανίτη, με κεφαλιά από σέντρα του Μαρινάκη, ενώ ο ίδιος εκτέλεσε κόρνερ στο 70\’ και ο Λεσεμίν με κεφαλιά έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 75\’ με ατομική προσπάθεια ο Τζανουκάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook