Σε δολοφονία οφείλεται ο θάνατος του 57χρονου ταξιτζή το πτώμα του οποίου βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Ειδικώτερα και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σήμερα  το πρωί, βρέθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου και του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, το πτώμα ενός 57χρονου ημεδαπού άνδρα, σε αγροτική περιοχή στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Ήταν 8:45 πμ όταν, φύλακας της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στο Σχηματάρι, ενημέρωσε την Αστυνομία πως σε παρακείμενη αγροτική οδό, είναι σταθμευμένο ένα Δ.Χ.Ε αυτοκίνητο (ΤΑΧΙ), το οποίο έχει αναμμένη τη μηχανή, χωρίς να υπάρχει κάποιο άτομο εντός του οχήματος.

Από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο χώρο, βρέθηκε πλησίον του οχήματος, σε παρακείμενο χωράφι νεκρός άνδρας, του οποίου τα στοιχεία ταυτοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, πρόκειται για την σωρό 57χρονου ημεδαπού, συνιδιοκτήτη του ανωτέρω Δ.Χ.Ε αυτοκινήτου, ο οποίος κατοικούσε στη Χαλκίδα Ευβοίας.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, προκύπτει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, διότι ο θανών έφερε τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς και έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή.