Τελευταία ενημέρωση: 6:27

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση της ΕΜΑΚ  για την παροχή βοήθειας σε ένα νεαρό  που έχει εγκλωβιστεί σε φαράγγι σε βάθος 800 περίπου μέτρα.

Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα ο οποίος από νωρίς το πρωί είχε πάει μόνος του στο Γωνιανό Φαράγγι στο Ηράκλειο για πεζοπορία. Γύρω στις 3 το μεσημέρι και ενώ είχε προχωρήσει από την κορυφή μέσα στο φαράγγι, υπέστη μικροτραυματισμό στο ένα του πόδι και κράμπες από την πολύωρη κατάβαση.

Ο 35χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία από το κινητό του ενημερώνοντας ότι χρειάζεται βοήθεια. Η Αστυνομία με τη σειρά της ειδοποίησε την πυροσβεστική η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο και λίγο μετά τις 4, ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του πεζοπόρου.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία με τον εγκλωβισμένο άντρα, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ έδωσε πραγματική μάχη με το χρόνο ώστε να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης προτού βραδιάσει αλλά και με τις δύσκολες συνθήκες καθώς το σημείο που βρίσκονταν ο 35χρονος είναι σε μεγάλος βάθος, σε απόκρημνο σημείο.

Έτσι, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και ύστερα από τρεις περίπου ώρες,  έλαβε τέλος η περιπέτεια του  35χρονου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook