Αλώβητη και μέσα στην πολύ δύσκολη έδρα του ΠΟΑ το Ατσαλένιο έμεινε η ομάδα του Γιούχτα που πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΟΑ όπου έληξε ισόπαλο 2-2 και διατήρησε τους Αρχανιώτες μόνους στην κορυφή της βαθμολογίας του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής.

Την ισοπαλία στο Ατσαλένιο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Ηρόδοτος που πήρε σημαντική νίκη εκτός έδρας στο Ηρακειώτικο ντέρμπι με τον Ζαρό με 0-1 και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας στην τρίτη τον ΠΟΑ.

Από τα υπόλοιπα σημερινά ματς ξεχωρίζει η πρώτη νίκη των Ασιτών στο πρωτάθλημα μετά από 10 ματς με την ομάδα του Δαυίδ Φραγκιαδάκη να κερδίζει με 3-2 στην έδρα της την Αναγέννηση Ιεράπετρας. Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο ΑΟΑΝ που επικράτησε με 2-0 στον Άγιο Νικόλαο του Ρεθυμνιακού.

Στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι ανάμεσα στην Χερσόνησο και τον Πατούχα δεν είχαμε νικητή με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 1-1 και τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Στα Χανιά πολύ μεγάλη νίκη με ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα σημείωσε ο ΠΑΟΚρουσώνα που κέρδισε με 1-2 στο τέλος τον Μινώταυρο στην έδρα του με δύο γκολ του Κουράκη στο 90΄ και του Σαλταπίδα στο 91΄.

Τέλος οδυνηρή ισοπαλία 0-0 είχαμε στην Επισκοπή για την ομώνυμη ομάδα κόντρα στην μαχητική Ασή Γωνιά, με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικό έδαφος στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής στον 10ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος :

ΠΟΑ – Γιούχτας 2-2 (28΄ Γ. Τριχάκης, 54΄ Αραβιάκης – 31΄ Καρβελάς, 46΄ Σκουλούδης)

Ασίτες – Αναγέννηση Ιεράπετρας 3-2 (10΄ Σταυρακάκης, 45΄ Οικονομάκης, 64΄ Μεταξάκης – 43΄ Μαστοράκης, 62΄ Δεδελετάκης)

Ζαρός – Ηρόδοτος 0-1 (74΄ Κοκκινάκης)

Επισκοπή – Ασή Γωνιά 0-0

Χερσόνησος- Πατούχας 1-1 (45+ Βλάχος, 20΄ Α. Καστελλιανάκης)

ΑΟΑΝ – Ρεθυμνιακός 2-0 (73΄ , 90΄ Δήμας)

Μινώταυρος – ΠΑΟΚρουσώνα 1-2 (30΄ πεν. Μπινιχάκης – 90΄ Κουράκης, 91΄ Σαλταπίδας)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook