Την υπογραφή του Βαγγέλη Πουλάκη είχε το κρητικό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Football League 2 με τον Ρούβα να παίρνει σπουδαία νίκη με 1-0 στα Περιβόλια επί του Α.Ο. Χανιά και να «ανασαίνει» βαθμολογικά.

Το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη πήρε τη «χρυσή» νίκη με το γκολ του νεαρού πρώην μέσου του Πλατανιά στο 17’, σε μία φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, λόγω του ότι στην αρχή ο βοηθός είχε σηκώσει οφσάιντ αλλά στη συνέχεια κατέβασε τη σημαία και ο ρέφερι Κακριδής έδειξε σέντρα.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να είναι πολύ καλοί και με νεανική σύνθεση και πάλι είχαν τις ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Χριστοδουλάκη.


Το φιλμ του αγώνα

6’ Ο Φάμπιο τετ-α-τετ με τον Χριστοδουλάκη θα πλασάρει πάνω στον τερματοφύλακα του Ρούβα και στη συνέχεια ο Πλουσής θα σουτάρει άουτ.

13’ Ο Καλογεράκης βγήκε έγκαιρα και απέτρεψε το γκολ στην προσπάθεια του Φουκαράκη.

16’ Ο Φάμπιο γύρισε την μπάλα στον Μπακάκη, αυτός την «έκοψε» στον Ανωγειανάκη, που σούταρε πάνω στον Χριστοδουλάκη.

17’ ΓΚΟΛ: Ο Πουλάκης με ιδανικό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Καλογεράκη, με τον βοηθό να μένει στη θέση του έχοντας σηκώσει στην αρχή της φάσης οφσάιντ, αλλά με τον ρέφερι να δείχνει σέντρα (0-1).

21’ Σουτ του Μπακάκη άουτ.

35’ Σουτ του Μποχώνη θα έχει την ίδια κατάληξη.

41’ Ο Μπρατσιάνι γυρίζει στον Καμπλιώνη, που σουτάρει στην αγκαλιά του Χριστοδουλάκη.

45’ Φάουλ του Ανωγειανάκη, ο Βουρβαχάκης αν και μόνος θα πιάσει αδύναμη κεφαλιά και ο Χριστοδουλάκης θα μπλοκάρει.

55’ Σουτ του Μπρατσιάνι θα κοντράρει σωτήρια ο Πατελής, με τον παίκτη του ΑΟΧ να φωνάζει για χέρι.

70’ Από σέντρα του Πλουσή ο Καμπλιώνης από το ύψος του πέναλτι θα σουτάρει άουτ.

71’ Σέντρα του Ανωγειανάκη, κεφαλιά του Μπρατσιάνι στην εξωτερική πλευρά του αριστερού κάθετου δοκαριού.

75’ Γέμισμα του Σελινιωτάκη, ο Μπρατσιάνι μόνος μες την περιοχή θα χάσει την ισορροπία του και μαζί την ευκαιρία για ισοφάριση.

83’ Σουτ Φουκαράκη μπλοκάρει ο Καλογεράκης.


Α.Ο. Χανιά (Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης (62’ Βεστάκης), Τσαρτσίδης (78’ Παπαδάκης), Βουρβαχάκης, Σελινιωτάκης, Καμπλιώνης, Μπρατσιάνι, Φ. Μορέιρα, Ανωγειανάκης, Β. Πλουσής (83’ Βαρουξάκης).

Ρούβας (Γιάννης Ταουσιάνης): Χριστοδουλάκης, Παπαχρήστος, Γιαννακάκης, Ανυφαντάκης, Πατελής, Σταθόγλου, Χαλκιαδάκης, Πουλάκης (72’ Δ. Πλουσής), Περογαμβράκης (91’ Αντωνάκης), Φουκαράκης, Ταχμαζίδης (58’ Τζιράκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook