Μέχρι το 90’ ο Μινώταυρος κρατούσε στα χέρια του μία σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά η ομάδα του Κρουσώνα, έστω και με παίκτη λιγότερο από το 15’ κατάφερε με δύο γκολ στην εκπνοή να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με 2-1 στις Μουρνιές.

Το ματς ξεκίνησε με δοκάρι με τον Κομπογεννητάκη στο 4’ για τους φιλοξενούμενους, αλλά με γκολ στη συνέχεια για τον Μινώταυρο. Ο άλλος Χανιώτης του ΠΑΟΚ, ο Χωραφάκης, ανέτρεψε τον Μιχάκη και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, με τον έμπειρο επιθετικό των «πρασίνων» να εκτελεί εύστοχα την παράβαση για το 1-0.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα το συγκρότημα του Μανόλη Παπαματθαιάκη έδειχνε απειλητικό και πέτυχε γκολ με τον Κουράκη στο 38’, το οποίο ακυρώθηκε σαν οφσάιντ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαμαρτυρίες.

Στο 54’ ο Συροκάκης απέκρουσε το σουτ του Μαμουλάκη, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσουν» τη νίκη στο τετ-α-τετ του Ψαράκη με τον Γιαννακουδάκη στο 84’, με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να αποκρούει σωτήρια.

Στο 90’ από το γύρισμα του Σαλταπίδα ο Κουράκης με ιδανικό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 92’ σε αντεπίθεση ο Σαλταπίδας πήρε την μπάλα από το κέντρο και με πλασέ «νίκησε» τον πρώην συμπαίκτη του στον ΑΟΧ, Συροκάκη, χαρίζοντας τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

 

Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Συροκάκης, Γαλανάκης, Βαρδάκης, Πατεράκης, Μαρινάκης, Τζαγκαράκης, Νταγκουνάκης, Μιχάκης (82’ Κουνέτας), Καλαϊτζάκης (92’ Καράκης), Δημούσης, Ψαράκης.

ΠΑΟΚ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Χωραφάκης, Κάββαλος (58’ Οικονόμου), Λυκούδης, Κουράκης, Κομπογεννητάκης, Μακατουνάκης, Σαλταπίδας, Γεωργόπουλος, Μπέρκης (70’ Κελεσιάδης), Μαμουλάκης, Βατσινάς (15’ Γιαννακουδάκης).

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook