Τον έντονο προβληματισμό τους για την κατάσταση στην αγορά εξέφρασαν για άλλη μια φορά πριν από λίγο στην συνάντησή τους με τον περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη οι έμποροι του Ηρακλείου.

Του ζήτησαν επίσης να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για την τόνωση της αγοράς και να παρέμβει στα αρμόδια υπουργεία.

Αυτή την ώρα ο κ. Αρναουτάκης επισκέπτεται το ΠΑΓΝΗ όπου θα έχει συνάντηση με τον διοικητή του ιδρύματος κ. Νίκο Κοκκίνη ενώ στη συνέχεια και πριν τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου θα συναντηθεί με τους αντιπεριφερειάρχες για τα θέματα ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης.

Το περιφερειακό, αναμένεται μεταξύ άλλων να  εγκρίνει την παράταση προγραμματικής σύμβασης, η οποία είχε συναφθεί μεταξύ της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λασιθίου και του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου για την υλοποίηση του έργου «αποκατάσταση ζημιών από θεομηνία στο οδικό Δίκτυο οροπεδίου Λασιθίου».

Παράλληλα, το σώμα καλείται να εγκρίνει την παράταση προγραμματικής σύμβασης, η οποία είχε συναφθεί μεταξύ της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λασιθίου και του Δήμου Σητείας για την υλοποίηση του έργου «συντήρηση παλαιών δημοτικών σχολείων Σφάκας και Αγίας Φωτιάς Σητείας.\”

Επίσης, θα οριστούν οι εκπρόσωποι για την συγκρότηση επιτροπών χαρακτηρισμού ως πολυσύχναστων παραλιών σε όλους τους Νομούς για εποπτεία και έλεγχο νομιμότητας, στις πράξεις των Ο.Τ.Α. Β΄ βαθμού, των πρώην Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και νυν Περιφερειακών Ενοτήτων και για τη συγκρότηση των Συντονιστικών Οργάνων Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook