Απόλυτα ικανοποιημένος από την νέα μεγάλη νίκη της ομάδας του η οποία συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε στη Λιβαδειά μετά το τέλος του ματς.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ χαρακτήρισε θαύμα την πορεία της ομάδας του λέγοντας και ο ίδιος ότι δύσκολα πίστευε ότι οι παίκτες του θα ανταπεξέλθουν από την κούραση από τα τρία συνεχόμενα ματς σε μια εβδομάδα και θα κερδίσουν και τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ν. Αναστόπουλος :

«Η πορεία του ΟΦΗ από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα είναι ένα θαύμα. Μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, πίστευα ότι ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε και σήμερα, όμως τα καταφέραμε και για αυτό αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθειά του. Όταν φεύγαμε από την Κρήτη λέγαμε ότι θέλαμε να επιστρέψουμε με 2 νίκες και τα καταφέραμε. Υποχρεώσαμε τον Λεβαδειακό να παίξει από τα άκρα, κάτι που δεν είχε αποτέλεσμα και έτσι φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά δεν μένουμε περισσότερο σε αυτή και κοιτάζουμε μπροστά».

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Παράσχος παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ :

«Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε στην τακτική του ΟΦΗ. Είναι μια έμπειρη ομάδα που έπαιζε “κλειστά” από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό», τόνισε αρχικά ο κ. Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου, για να συμπληρώσει:

«Χρειάζεται μεγάλο κουράγιο και προσπάθεια. Πιστεύω ότι η τύχη θα μας βοηθήσει και στα επόμενα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Αυτό είναι αποτέλεσμα ικανότητας ή και τύχης. Έχουμε μια συνεχιζόμενη κακοτυχία και δεν ξέρω μέχρι που θα τραβήξει αυτό. Είναι ορισμένες λεπτομέρειες που μας στοιχίζουν».