Ο Α.Ο. Χανιά πανηγύρισε μία αγχωτική αλλά συνάμα σπουδαία νίκη για τη Β’ κατηγορία γυναικών με 2-1 επί του Σταυρού Καλυθίων στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Η Μαραγκουδάκη στο 90’ χάρισε τη νίκη στη χανιώτικη ομάδα, που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από το 2’ με το γκολ της Χατζηλιαμή, με την Γιαννούτσου να ισοφαρίζει στο 30’.

Τα κορίτσια του Μάνου Βεργανελάκη «έσπασα» τα δοκάρια, αφού τα «σημάδεψαν» με τις Καραμουσαδάκη (3), Τρουλάκη, Γιαννούτσου και Σαρρή.

Μετά τη λήξη υπήρξε επεισόδιο μεταξύ ενός φιλάθλου και της αποστολής της ομάδας της Ρόδου, η οποία κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου και κατήγγειλε το γεγονός στην ΕΠΟ με τον ΑΟΧ να απαντάει με επίσημη δήλωση του προέδρου του Ερασιτέχνη, πατήρ-Καραμουσαδάκη: «Καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή, την είσοδο ενός μεμονωμένου φιλάθλου στο γήπεδο. Θεωρούμε την ενέργεια αυτή πολύ άσχημη για το ποδόσφαιρο. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθεί ο φίλαθλος αυτός και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Δεν θέλουμε τέτοιους φιλάθλους στο γήπεδο.

Το ήθος και η παρουσία μας τα τρία χρόνια λειτουργίας μας σαν ομάδα δεν έχει δείξει τέτοιες συμπεριφορές…»

 

Α.Ο. Χανιά: Γιακουμάκη, Νένκοβα, Κασσωτάκη, Νάνου (26’ Καραμουσαδάκη), Μπραουδάκη (60’ Μαυροματίδη), Περουλάκη, Σαρρή, Μαραγκουδάκη, Μανωλίτση (89’ Παπαντωνάκη), Γιαννούτσου, Τρουλάκη.

Στον πάγκο ήταν και οι Μανιά, Καβράκη, Ιωαννίδου, Παπαντωνάκη, Κερδέλα.

Σταυρός Καλυθίων: Δετσούνη (36’ λ.τ. Αξιώτη), Χατζηλιαμή, Κοτσάνη, Κιότου, Βασιλειάδου, Διακίδη (89’ Παπασταμάτη), Γιαννίκου, Χατζηγιαννάκη, Δράπανου, Ιακωβίδου, Κουρδουμπά.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook