Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν υπέστη εγκεφαλικό μίλησε η Sharon Stone: «πίστευα ότι δεν θα είμαι ποτέ ξανά όμορφη», εξομολογείται και αποκαλύπτει ότι έχει αποβάλλει δύο φορές!

«Βγήκα από το νοσοκομείο έχοντας μερική απώλεια μνήμης. Το ένα μου πόδι ήταν μουδιασμένο, δεν άκουγα από το ένα μου αυτί και η μια πλευρά του προσώπου μου έδειχνε σαν να πέφτει», λέει η 53χρονη σταρ στο περιοδικό «AARP» για την περιπέτεια με την υγεία της το 2001.

Όπως προσθέτει, στο μυαλό της μία ερώτηση στριφογύριζε: «δεν θα ξαναγινόμουν ποτέ όμορφη, ποιός θα ήθελε να με πλησιάσει ξανά;».

Παράλληλα, κάνει ακόμα μία αποκάλυψη – σοκ, αφού εξομολογείται πως την περίοδο που ήταν παντρεμένη είχε υποστεί δύο αποβολές! «Την τελευταία φορά που έχασα το μωρό, ενώ ήμουν στο νοσοκομείο μου τηλεφώνησαν από το γραφείο υιοθεσίας. Αυτό ήταν θεόσταλτο», προσθέτει και μιλά για την σχέση της με τα παιδιά της.

Η Stone υιοθέτησε τρεις γιους (τον 11χρονο Roan, τον 6χρονο Laird και τον 5χρονο Quinn). «Αγαπώ να μεγαλώνω τα παιδιά μου! Ο μικρότερος πάει στο νηπιαγωγείο και κάνει τον πράκτορα του FBI, λέγοντάς μου ό,τι κάνει ο καθένας! “Ευχαριστώ πράκτορα Quinn”, του απαντώ γελώντας», αφηγείται.

\"http://www.protothema.gr/files/1/2012/1f1/%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BD.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook