Με αυτόν τον τίτλο, \”Με τα Χανιά μας, για τα Χανιά μας\”, υπάρχει ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ του Α.Ο. Χανιά για το παιχνίδι με τον Ρούβα, με την οποία η διοίκηση της χανιώτικης ΠΑΕ ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο για τη στήριξή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Χανιώτες φιλάθλους που ακόμα μια φορά έδωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο Περιβολίων, ξεπερνώντας χθες κάθε προσδοκία προσέλευσης. Παρά το άσχημο για την ομάδα μας αποτέλεσμα η παρουσία του κόσμου διατρανώνει την απόφαση μας για δημιουργία μιας ομάδας με νέους, ταλαντούχους και ως επί το πλείστον Χανιώτες και Κρητικούς παίκτες και Kρητικό προπονητή που θα εκπροσωπούν τα Χανιά και το νησί μας -ουσία και όχι τύποις- στις εθνικές κατηγορίες. Ο Α.Ο. Χανιά καθιερώνεται ξανά ως ο λαοφιλέστερος χανιώτικος ποδοσφαιρικός σύλλογος όπως επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά οι ίδιοι οι Χανιώτες φίλαθλοι και η προσπάθεια για  την ανάδειξη των υγιών δυνάμεων του Χανιώτικου και του Κρητικού ποδοσφαίρου μέσα από τον Α.Ο.Χανιά συνεχίζεται πιο δυναμικά από ποτέ…\”.

Έναρξη χορηγικού προγράμματος

Παράλληλα ο Α.Ο. Χανιά ανακοίνωσε την έναρξη χορηγικού προγράμματος με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta:
 \”Ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρία τηλεπικοινωνιών Cyta η οποια πέραν της οικονομικής της στήριξης ,θα συμπράξει σε κοινές πρωτοβουλίες εταιρικής ευθύνης.Ιδίως ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Δούζη για το πνεύμα συνεργασίας του και τη θετική του διάθεση\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook