Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 13 έως 15 βαθμούς και στα ορεινά από 8 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό, ενισχυόμενοι σταδιακά σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Στο Λιβυκό οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Χανιά
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 24/1, προβλέπεται βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα το βράδυ, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 24/1, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ηράκλειο
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το βράδυ, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ.

 Για αύριο Τρίτη 24/1, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός και στον Άγιο Νικόλαο απόψε, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 24/1, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.