Τα ξημερώματα της Δευτέρας, άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο σπίτι του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη. Οι δράστες προκάλεσαν φθορές στα αυτοκίνητα των ενοίκων της πολυκατοικίας που βρίσκονταν στην πιλοτή, στην αναζήτηση του οχήματος του παίκτη.

Στην συνέχεια, οι δράστες, αφού έγραψαν στους γύρω τοίχους υβριστικά συνθήματα για τον παίκτη και την οικογένειά του, αποχώρησαν πριν προλάβει να φτάσει στο σημείο εκείνο η Αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο μετάδοσης των αμφισβητούμενων φάσεων.

Επίσης, άγνωστοι επιτέθηκαν στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας προκαλώντας υλικές ζημιές.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο υφυπουργός Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης παρουσίασε νομοσχέδιο, το οποίο προέβλεπε ότι θα απαγορεύεται για έξι μήνες η είσοδος στα γήπεδα σε όσους καταδικάζονται για πράξεις βίας.

Οι χούλιγκανς όχι μόνο δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στο γήπεδο, αλλά για όσο διαρκεί η απαγόρευση θα είναι υποχρεωμένοι να εμφανίζονται πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και θα παραμένουν εκεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook