Χρεώνοντάς του λανθασμένους χειρισμούς στους ορισμούς των διαιτητών, η ΕΠΟ έθεσε τον Κύρο Βασάρα στο περιθώριο, αναθέτοντας τους ορισμούς της Σούπερ Λίγκας στον Γιώργο Δούρο! Ο Βασάρας παραμένει (μέχρι νεωτέρας) στην ΚΕΔ, ωστόσο θα ασχολείται μονάχα με την εκπαίδευση και την επιμόρφωση. Η διαιτησία του Κωνσταντινέα στην Ξάνθη ήταν η αφορμή για την ανακατανομή των ρόλων στην ΚΕΔ. 

Στον Κύρο Βασάρα χρεώνεται εδώ και αρκετό καιρό το γεγονός ότι έκανε συνεχείς λανθασμένες επιλογές όσον αφορά τους ορισμούς των διαιτητών στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας. Παράλληλα, οι \”κακές γλώσσες\” έλεγαν ότι δεν λάμβανε υπόψη του και τις βαθμολογίες των παρατηρητών, δηλαδή όριζε διαιτητές που σε προηγούμενο ματς τα είχαν κάνει θάλασσα και είχαν πάρει χαμηλό βαθμό.

Ο \”θόρυβος\” που προκλήθηκε από τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, ήταν φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΕΠΟ, η διοίκηση της ομοσπονδίας μαζί με την ΚΕΔ, αποφάσισαν να απομακρύνουν τον Κύρο Βασάρα από το πόστο του υπεύθυνου ορισμού διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα, να τον κρατήσουν ως μέλος της Επιτροπής και να του αφήσουν μονάχα το κομμάτι της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης των διαιτητών. Αυτό δηλαδή που είχε και πέρυσι.

Τους ορισμούς των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας (αλλά και της Β\’ Εθνικής) τους αναλαμβάνει πλέον ο Γιώργος Δούρος, ενώ τους ορισμούς των παρατηρητών θα τους κάνει ο Θανάσης Μπριάκος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook