Στα ύψη βρίσκεται η ψυχολογία των παικτών του ΟΦΗ μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέσα σε μια εβδομάδα που έχουν φέρει άλλον αέρα στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας.

Μάλιστα οι διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ βρέθηκαν την Δευτέρα στην προπόνηση της ομάδας και αφού έδωσαν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τις τελευταίες επιτυχίες τους , συναντήθηκαν με τους τέσσερις αρχηγούς του ΟΦΗ (Πίτσο , Γεωργίου, Βεζυρίδη και Καμπάνταη) και τους ενημέρωσαν ότι την Τρίτη θα μπουν στους λογαριασμούς τους ένα μέρος των οφειλομένων που υπάρχουν προς το μέρος τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες του ΟΦΗ θα μοιραστούν ένα ποσό της τάξεως των 120.000 ευρώ ανάλογα και με τα συμβόλαια που έχουν.

Επιμένει στην απομάκρυνση Μπουλούτ και Ξενοδόχοφ

Πέρα από την συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας τα μέλη της διοικούσας επιτροπής συναντήθηκαν πριν από την προπόνηση και με τον Νίκο Αναστόπουλο και συζήτησαν για πολλά θέματα μεταξύ άλλων και για τις περιπτώσεις του Μπουλούτ και Ξενοδόχοφ που είναι υπ΄ ατμόν.

Ο Νίκος Αναστόπουλος επανέλαβε στους διοικούντες την ΠΑΕ ότι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των δύο παικτών για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και πλέον από την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες προκειμένου και οι δύο ποδοσφαιριστές να λύσουν το συμβόλαιο τους με τον ΟΦΗ.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Κένταλ Ουκάρ που έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρίσει από τον ΟΦΗ δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη ακόμη με τον Αναστόπουλο να επισημαίνει στους διοικούντες την ΠΑΕ ότι υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Γάλλου μέσου και πως δεν επιθυμεί την απομάκρυνση του από την ομάδα.

Έχει ελπίδες για την Ξάνθη ο Γεωργίου

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο καθοριστικό παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη όπου αν το κερδίσει ο ΟΦΗ θα βάλει πλώρη για την πρώτη εξάδα.

Στο παιχνίδι αυτό ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει στην διάθεση του, τους Ταυλαρίδη και Βάντο που εξέτισαν τις ποινές τους , ενώ ελπίδες υπάρχουν και για την συμμετοχή του Γιώργου Γεωργίου. Ο 32χρονος αμυντικός του ΟΦΗ που δεν έπαιξε στην Λιβαδειά λόγω του αιματώματος που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες την Δευτέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα και από την Τετάρτη θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα . Αν τα καταφέρει τότε θα έχει βάσιμες ελπίδες για να προλάβει το παιχνίδι με την Ξάνθη. Η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την Τετάρτη το απόγευμα καθώς την Δευτέρα οι παίκτες που έπαιξαν κόντρα στον Λεβαδειακό έκαναν αποθεραπεία ενώ για την Τρίτη ο Ν. Αναστόπουλος έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του.

Οι τιμές των εισιτηρίων με Ξάνθη

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Ξάνθη έγιναν γνωστές σήμερα οι τιμές των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι . Στην θύρα 1 τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ, στις θύρες 4 και 5 15 ευρώ ενώ στην Θύρα 8 τα εισιτήρια θα κοστίζουν 20 ευρώ.

Την Τρίτη στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ θα γίνει και η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με την Ξάνθη όπου θα φανεί και αν έχει αλλάξει και η στάση της Αστυνομίας σχετικά με την διάθεση εισιτηρίων και για την θύρα 6 του γηπέδου του ΟΦΗ που έχει μείνει κλειστή στα προηγούμενα εντός έδρας ματς.

* Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ-ΟΦΗ συλλυπείται θερμά το προπονητή της ομάδας μας κ. Χάρι Αρμουτάκη (είναι στα τμήματα υποδομής) και την οικογένεια του για το θάματο της μητέρας του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook