Μια σημαντική είδηση προέκυψε κατά την διάρκεια της παρουσίας του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου στην κοπή της πίτας της ΕΚΑΣΚ που έγινε την Δευτέρα στο ξεχνοδοχείο «Astoria» στο Ηράκλειο.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ υποσχέθηκε στους ανθρώπους της ΕΚΑΣΚ ότι θα κινήσει τις ενέργειες έτσι ώστε μέσα στο προσεχές διάστημα η Εθνική ομάδα της Ελλάδος να έρθει στο Ηράκλειο με πιθανή ημερομηνία την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το προολυμπιακό τουρνουά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ΕΚΑΣΚ τίμησε τον ΑΓΟΡ, τον ΟΦΗ, το Ηράκλειο και τον Ηρόδοτο για την επιτυχία τους να προαχθούν στις εθνικές κατηγορίες, αλλά και τους παίδες του Εργοτέλη για την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και τις νεανίδες του Αρκαδίου για την 1η θέση επίσης στο Πανελλήνιο.

Την κοπή της πίτας έκανε ο πρόεδρος της κρητικής Ένωσης κ. Μιχάλης Δασκαλάκης, με το ένα φλουρί να πέφτει στο νομό Χανίων και το άλλο στον παράγοντα του Ηρακλείου κ. Μπάμπη Μαρκάκη, ο οποίος κέρδισε ένα μενταγιόν προσφορά το χρυσοχοείου του κ. Βλάσση.