Τα σενάρια ότι η Jennifer Aniston θέλει να γίνει μητέρα «οργιάζουν» τον τελευταίο καιρό ενώ το διάλειμμα που κάνει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ρίχνει κι άλλο… λάδι στη φωτιά.

Η 40χρονη ηθοποιός που εδώ και καιρό βγαίνει με τον ηθοποιό Justin Theroux ανακοίνωσε ότι για ένα διάστημα δεν θα κάνει απολύτως τίποτε επαγγελματικά, προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Και αυτό δεν είναι άλλο από το να αποκτήσει παιδί.

«Θέλει να επικεντρωθεί κυρίως στο γεγονός της μητρότητας που επιθυμεί να βιώσει όσο τίποτε άλλο στην ζωή της», αναφέρει πηγή από το στενό περιβάλλον της, η οποία αρνήθηκε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την πληροφορία που διέρρευσε πριν από λίγο καιρό ότι η αγαπημένη ηθοποιός είχε μείνει έγκυος, τονίζοντας όμως ότι σε κάθε περίπτωση από τώρα και στο εξής θα περνά πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι της.

Η Jennifer και ο Justin πρόσφατα βρέθηκαν για διακοπές στο Colorado, όπου όπως ανέφεραν πηγές, ήταν πολύ διακριτικοί στις κινήσεις τους και δεν έδωσαν απολύτως καμία λαβή για σχόλια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook