Ο χωρισμός τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί χωρισμός – «βόμβα», αφού το μοντέλο Heidi Klum και ο τραγουδιστής Seal έδειχναν τρελά ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι. Τελικά, όμως, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Το διάσημο ζευγάρι έπειτα από επτά χρόνια γάμου και δύο παιδιά, παίρνει διαζύγιο. Κι αν μέχρι τώρα μιλούσαμε μόνο για φήμες, τελικά το μοντέλο και ο τραγουδιστής ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν.

Το γνωστό ζευγάρι μάλιστα, με δήλωσή του στο περιοδικό «People» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έπειτα από επτά χρόνια αγαπημένου, αφοσιωμένου και ευτυχισμένου γάμου και πολλή προσωπική αναζήτηση, αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Πάντοτε σεβόμαστε ο ένας τον άλλο σε όλη τη διάρκεια της σχέσης μας και συνεχίζουμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αλλά έχουμε απομακρυνθεί με τα χρόνια. Ο χωρισμός θα γίνει με φιλικό τρόπο και η προστασία των παιδιών μας είναι η προτεραιότητά μας, ειδικότερα αυτήν την περίοδο της μετάβασης. Ευχαριστούμε την οικογένεια και τους φίλους για την συμπαράστασή τους και το σεβασμό που έδειξαν στην ιδιωτική μας ζωή, για χάρη των παιδιών».

\"http://www.wunderweib.de/media/redaktionell/wunderweib/intouch_2/stars/starnews/oktober2009/heidi-klum-seal-0610-600x800.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook