Ένα  τηλεφώνημα που δεν έγινε ποτέ, στάθηκε μοιραίο για την ζωή  ενός άτυχου κτηνοτρόφου… Η  μπαταρία του κινητού του είχε  αδειάσει και, πηγαίνοντας να  το φορτίσει, έπεσε σε γκρεμό  με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο!

Η  σορός του 37χρονου βρέθηκε σε μία χαράδρα βάθους 50 μέτρων σε αγροτική περιοχή της Χαλανδρίτσας, μετά από αρκετές ώρες έρευνας που έκανε η τοπική Αστυνομία η οποία ειδοποιήθηκε από τους δικούς του ότι δεν απαντούσε στις κλήσεις τους. Από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, αφού όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε ατύχημα.

Ο 37χρονος  βοσκός από το Αλεποχώρι Αχαΐας, έναν παραδοσιακό οικισμό χτισμένο στους δυτικούς πρόποδες του όρους Ερύμανθος σε υψόμετρο 530 μέτρων, είχε βγάλει το κοπάδι του να βοσκήσει. Όμως, διαπίστωσε ότι το κινητό του είχε αποφορτιστεί και κατευθύνθηκε προς ένα σημείο που υπήρχε ρεύμα για να το φορτίσει. Προφανώς, όμως, παραπάτησε και έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει στην χαράδρα και να χάσει τη ζωή του. 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook