Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια τμήματα του νησιού και στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 12 έως 19 βαθμούς και στα ορεινά από 8 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Μέτριοι έως ισχυροί και σταδιακά σχεδόν θυελλώδεις δυτικοί – νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και το Λιβυκό.

Χανιά
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στα Χανιά σήμερα το βράδυ, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 25/1, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 25/1, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ηράκλειο
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 25/1, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Ασθενής βροχή προβλέπεται για Άγιο Νικόλαο απόψε, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς έως μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 25/1, θα υπάρχει ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook