H INTERAMERICAN, στο εύρος της σημερινής πολυκαναλικής διανομής των ασφαλιστικών προγραμμάτων και υπηρεσιών της, διατηρεί και ενισχύει στην “πρώτη γραμμή” των πωλήσεων το παραδοσιακό, αποκλειστικής συνεργασίας Δίκτυο Πωλήσεων των Συνεργατών της.

Στρατηγική προτεραιότητα της Εταιρείας αποτελεί, σε αυτό το πλαίσιο, η ανάπτυξη και υποστήριξη Ασφαλιστικών Συμβούλων εξειδικευμένων στο Financial Planning, οι οποίοι μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες συμβουλευτικής και οικονομικού σχεδιασμού υψηλού επιπέδου.

Για τον σκοπό αυτό, η INTERAMERICAN οργανώνει σε όλη την Κρήτη Ημερίδα Καριέρας, κατά την οποία θα παρουσιαστούν οι προοπτικές του επαγγέλματος του Financial Planners. Η Εταιρεία απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες 25 έως 45 ετών που διαθέτουν ένα ικανοποιητικό επίπεδο ακαδημαϊκής μόρφωσης έχοντας αποφοιτήσει από Ανώτερο ή Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, με επιθυμητή την εμπειρία τους σε εξωστρεφές περιβάλλον εργασίας.

Όσοι θα ήθελαν να ανταποκριθούν σε αυτή την πρόσκληση, σε μια εποχή που η συμβουλευτική στην ιδιωτική ασφάλιση αποταμιευτικής–επενδυτικής κατεύθυνσης αποκτά ιδιαίτερη αξία και μάλιστα στον χώρο ενός Οργανισμού που ηγείται στην αγορά, όπως η INTERAMERICAN, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Ημερίδα αποστέλλοντας το βιογραφικό τους στην Εταιρεία ([email protected]).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook