Μετά απο περιπετειώδη καταδίωξη και αφού προσπάθησε να \”ξεφορτωθεί\” μια σακούλα με ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης, συνελήφθη απο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ένας 29χρονος Ηρακλειώτης κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, ότι ο 29χρονος, προμηθεύεται και μεταφέρει, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, χθες  το μεσημέρι, αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο επί της επαρχιακής οδού Ηρακλείου – Τυλίσου.

Κατά την προσπάθεια της ακινητοποίησης του, ο 29χρονος διέφυγε, ενώ πέταξε σε παρακείμενο χωράφι μία νάιλον σακούλα απορριμμάτων με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους 1.015 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Σε άμεση συνεννόηση με το Κέντρο Επικοινωνιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, ο 29χρονος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, στη πόλη του Ηρακλείου.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• δύο (2) κινητά τηλέφωνα,
• το χρηματικό ποσό των πενήντα (50) ευρώ ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και
• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) φυλλάδιο παραγγελίας με τα είδη ακατέργαστης κάνναβης, τους τρόπους καλλιέργειας τους και τις τιμές αγοράς σπορίων από την αλλοδαπή.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook