Η Vodafone και ο Αθλητικός Όμιλος Λασιθίου, το έριξαν… στην ανακύκλωση. Αθλητές τόσο από τον Α. Ο. Λασιθίου όσο και από άλλους συλλόγους της Κρήτης καθώς και κάτοικοι της περιοχής έφεραν για ανακύκλωση παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και αξεσουάρ στην κεντρική πλατεία της Νεάπολης στο πλαίσιο της γιορτής του Στίβου της Κρήτης η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012.

Με τον τρόπο αυτό, όσοι συμμετείχαν, συνέβαλαν έμπρακτα στην πρωτοβουλία της Vodafone και του Α. Ο. Λασιθίου για τη προστασία του περιβάλλοντος, ενώ έλαβαν μέρος και στην κλήρωση για 2 Smartphones Vodafone 858 Smart.

Η Vodafone και ο Α. Ο. Λασιθίου υπενθυμίζουν ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν πρέπει να καταλήγουν στα σκουπίδια, καθώς είναι φτιαγμένα από υλικά τα οποία μπορεί να επιβαρύνουν το περιβάλλον εάν πεταχτούν στους κάδους απορριμμάτων.

Σε αυτό το πλαίσιο, στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Λασιθίου στο «Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου» έχει τοποθετηθεί ειδικός κάδος συλλογής όπου ο καθένας μπορεί να απορρίπτει συσκευές κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ προς ανακύκλωση.

Κάδοι συλλογής κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ, υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα της Vodafone πανελλαδικά, για τους φίλους του περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook