Την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα τον Εργοτέλη έκανε την Τρίτη το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» ο Φίλιππος Δάρλας.

Ο 29χρονος αριστερός μπακ έδειξε αρκετά ευδιάθετος αν και περισσότερα συμπεράσματα για την αγωνιστική του ετοιμότητα αναμένεται να φανούν στην απογευματινή προπόνηση του Εργοτέλη όπου θα γίνουν και ασκήσεις με μπάλα, καθώς η πρωινή αφιερώθηκε σε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Ο Δάρλας μάλιστα επέλεξε και το νούμερο 33 το οποίο θα φοράει στον Εργοτέλη για το επόμενο εξάμηνο. Για το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» η προετοιμασία του Εργοτέλης ξεκίνησε ουσιαστικά από σήμερα καθώς την Δευτέρα υπήρχε ρεπό για όλους τους παίκτες.

Στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» ο Ν. Καραγεωργίου καλείται να βρει λύσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει καθώς εκτός από τους τιμωρημένους Κουτσιανικούλη, Κυριακίδη και Φραγκουλάκη αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Τζούνιορ και Λεάλ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών με τις προβλέψεις πάντως να θέλουν και τους δύο να προλαβαίνουν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook