Λίγη ώρα μετά την ανάδειξη του σε πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 18ης αγωνιστικής ο Φώτης Παπουλής μίλησε στο επίσημο σαίτ του ΟΦΗ για την συγκεκριμένη διάκριση επισημαίνοντας ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο.

Ο Φ. Παπουλής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσεχή αναμέτρηση που ακολουθεί για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με αντίπαλο την Ξάνθη επισημαίνοντας ότι εξαρτάται από την απόδοση του ΟΦΗ το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Παπουλή στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΟΦΗ :

Για τον τίτλο του MVP που κατέκτησε στην 18η αγωνιστική της Super League :

«Είναι μεγάλη η τιμή που γίνεται στο πρόσωπο μου από τους φιλάθλους. Η τιμή αυτή αντανακλά στη προσπάθεια που γίνεται απ όλους τους συμπαίκτες μου και στην ομάδα μου. Και όταν αναγνωρίζεται η προσπάθεια που γίνεται σε μια ομάδα από το φίλαθλο κόσμο είναι εξαιρετική τιμή για όλους μας. Φυσικά τέτοια μεγάλη επιβράβευση βοηθάει την ψυχολογία όλων μας».

Στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος πέτυχες δύο γκολ. Εκτελεστικότητα που είναι αποτέλεσμα της προσωπικής σου προσπάθειας;

«Όχι. Είναι αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας που γίνεται στην ομάδα μας. Σίγουρα σε κάθε αγώνα στόχος μου είναι να βοηθώ την ομάδα μου στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Όμως δεν είμαι μόνο εγώ στο γήπεδο. Η συνολική προσπάθεια που γίνεται από τους συμπαίκτες μου έφερε το θετικό αποτέλεσμα. Όλοι μας στον ΟΦΗ δεν στεκόμαστε στο εγώ. Πάνω απ όλους είναι η ομάδα μας, ο ΟΦΗ. Έτυχε σε δύο φάσεις να σκοράρω, στα επόμενα παιχνίδια μπορεί να είμαι πάλι εγώ, αλλά μπορεί να είναι οποιοσδήποτε άλλος συμπαίκτης μου που θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει ο ΟΦΗ. Και στους 3 τελευταίους αγώνες που δώσαμε για το πρωτάθλημα και το κύπελλο ο ΟΦΗ σημείωσε ισάριθμες νίκες. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο απ όλα».

Επόμενος αντίπαλος η Ξάνθη στο Ηράκλειο το ερχόμενο Σάββατο. Σε ποιούς τομείς πιστεύεις ότι θα πρέπει να προσέξετε;

«Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη δύσκολο αγώνα. Η Ξάνθη έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα της και είναι φυσικό να έχει πολύ καλή ψυχολογία. Αυτό που έχει σημασία είναι εμείς να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας. Και η προσοχή μας είναι μόνο σ αυτή την κατεύθυνση. Δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο, αλλά όπως έχω πει και στο πρόσφατο παρελθόν σε κάθε αγώνα εμείς κοιτάζουμε πρώτα την ομάδα μας και το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται πρώτα από την δική μας απόδοση. Όλοι μας πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα γεμίσει πάλι το γήπεδο και θα μας βοηθήσει να του χαρίσουμε μια νέα επιτυχία. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook