Ως την πιο σημαντική νίκη του Ρούβα στο φετινό πρωτάθλημα χαρακτήρισε ο Μύρων Σηφάκης αυτήν επί της Επισκοπής στο ντέρμπι τίτλου του Περιφερειακού, χάρις στην οποία η ομάδα της Γέργερης βρίσκεται πλέον αγκαλιά με τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ρούβας οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας του 10ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος και μετά τη χθεσινή (20/02) του νίκη αποσπάστηκε 6 βαθμούς από την Επισκοπή.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μύρων Σηφάκης, είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος: «Ήταν η πιο σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα, που μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε πιο κοντά στο στόχο της ανόδου. Απομένουν ακόμα 7 ματς και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην προσπάθειά μας, πετυχαίνοντας το στόχο μας να ανέβουμε για πρώτη φορά στη Football League 2. Αρκεί να δείξουμε το ίδιο πάθος και σοβαρότητα και στη συνέχεια. Όλοι που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο Ρούβα γράφουμε ιστορία, αφού εφόσον καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο, ο Ρούβας θα γίνει η πρώτη ομάδα της περιφέρειας του Hρακλείου και η πρώτη της Μεσσαράς που ανεβαίνει στα σαλόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook