Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να υπήρχε απλά σαν φήμη όμως από την Τρίτη το βράδυ οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο θέμα του Ρόι Κάρολ και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης βρίσκεται από το απόγευμα στην Αθήνα καθώς το μεσημέρι ενημερώθηκε και επίσημα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Κάρολ.

Αυτή την ώρα ο κ. Ξημέρης έχει μια συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή τον κ. Βλαδέλη και στη συνέχεια δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνάντηση με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού για να δούμε αν επέλθει η οριστική συμφωνία.

Και λέμε αν επέλθει καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Flashnews.gr» ο ΟΦΗ θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ (300 ευρώ είναι η ρήτρα του παίκτη) για να τον δώσει στον Ολυμπιακό τον Κάρολ την ίδια ώρα που η πρόταση της ομάδα του Πειραιά δεν φαίνεται να ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ. Η διαφορά των 50.000 ευρώ δεν δείχνει ικανή να χαλάσει τον «γάμο» αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέχρι το βράδυ από την κατάληξη που θα έχουν οι επαφές των δύο πλευρών.

Όσο για τον Κάρολ παραμένει στο Ηράκλειο και περιμένει τις επαφές των δύο διοικήσεων για να προχωρήσει στη συνέχεια τις δικές του με τον Ολυμπιακό. Πάντως για όσους από τον Ολυμπιακό θεωρούν δεδομένη την μεταγραφή του Κάρολ στον Πειραιά μάλλον θα πρέπει να περιμένουν να ακούσουν και τις απαιτήσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» για να σκουπίζει τον πάγκο του Ολυμπιακού ενώ τα χρήματα στο συμβόλαιο που θα του προσφέρει η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να είναι πολύ περισσότερα από αυτά που παίρνει στον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook