Ξεπέρασε κάθε όριο το θράσος μιας τετραμελούς συμμορίας «κυνηγών» μετάλλων που, για να βγάλουν «μεροκάματο», ρήμαζαν ακόμη και τα… τανκς του Στρατού! Οι άνδρες της Ασφάλειας Ξάνθης τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω να αλωνίζουν μέσα σε ένα μη περιφραγμένο στρατόπεδο!

Οι Έλληνες δράστες ηλικίας 41, 30, 27 και 18 χρόνων είχαν βάλει στόχο τα παλιά στρατιωτικά άρματα που ήταν διάσπαρτα στο στρατόπεδο και χρησιμοποιούνταν ως εκπαιδευτικοί στόχοι στα πεδία βολής! Όταν συνελήφθησαν, είχαν ήδη κόψει κομμάτια από τις λαμαρίνες των παλιών τεθωρακισμένων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Το κτίριο του παλιού Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης λεηλατούσαν δυο «κυνηγοί» μετάλλων που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω ενώ μετέφεραν με ένα τρίκυκλο δύο μεταλλικές… πόρτες! Οι δράστες ηλικίας 31 και 64 χρόνων οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Βίδες οικοδομής συνολικής αξίας 5.000 ευρώ είχε κλέψει το τελευταίο διάστημα από την περιοχή του Άρι Μεσσηνίας ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από άνδρες της Ασφάλειας!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook