Το απόγευμα της Τρίτης ένας 53χρονος κάτοικος της Σκάλας Λακωνίας, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, "απειλώντας" ότι θα πέσει από τη γέφυρα του Ευρώτα στη Σκάλα.

Πιο αναλυτικά, η ιστορία ξεκίνησε την Δευτέρα, όταν ο 53χρονος με το αυτοκίνητό του περνώντας από την πιάτσα ταξί της Σκάλας, γρατσούνισε ένα ταξί. Η ζημιά κατά το 53χρονο ήταν μικρή και με μια ειδική κρέμα, το θέμα θα τελείωνε εκεί.

Την Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ταξιτζής ενημέρωσε τον 53χρονο πως η ζημιά τελικά για να επισκευάσει το όχημα του θα ήταν περίπου 150 ευρώ. Ο 53χρονος ο οποίος βρίσκεται όπως μάθαμε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, πιθανών δεν άντεξε τα λόγια του ταξιτζή και έτσι έβαλε πλώρη για τη Γέφυρα του Ευρώτα στη Σκάλα.

Όμως οι περαστικοί αντελήφθησαν τον 53χρονο να βάζει θηλιά στο λαιμό του και να κάθετε στην άκρη της γέφυρας, από την έξω πλευρά και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Και ενώ κόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων προς τη Γέφυρα και ο 53χρονος απειλούσε ότι θα πέσει στον ποταμό και θα απαγχονιστεί, ο Διοικητής του αστυνομικού τμήματος Σκάλας Γιώργος Μαρουδάς, ο οποίος μάλιστα ήταν και εκτός υπηρεσίας, έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις για να αποτρέψει τα χειρότερα.

Από την άλλη ένα ασθενοφόρο από τους Μολάους περίμενε στην άκρη της Γέφυρας για πιθανές άσχημες εξελίξεις, οι οποίες όμως αποτράπηκαν τελικά μια ώρα αργότερα, όταν οι διαπραγματεύσεις του 53χρονου με τον κ. Μαρουδά έπιασαν τόπο, καθώς ο παρολίγο αυτόχειρας υποχώρησε.


protothema.gr