1. Βάλτε ένα έντονο κραγιόν
Διάβασα κάπου για μία έρευνα που λέει ότι το κόκκινο κραγιόν τραβάει τη ματιά των αντρών πάνω σας για πέντε παραπάνω δευτερόλεπτα σε σύγκριση με ένα άχρωμο κραγιόν. Επιλέξτε ένα που να σας πηγαίνει σε σχέση με την απόχρωση. Η πιο σέξι εκδοχή του είναι αυτή με το μάτ αποτέλεσμα που σβήνει ελαφρώς στις άκρες και η απόχρωση που παίζει πιο πολύ αυτή του κερασιού (ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες). Ναι, τα χείλη σας έχουν δύναμη!

2. Τονίστε τις καμπύλες σας
Η υπεύθυνη κοστουμιών της σειράς Mad Men Janie Byrant έχει δηλώσει ότι «όταν θέλετε να κόψετε την ανάσα, μια μοδίστρα μπορεί να κάνει θαύματα». «Πάρτε τα μέτρα σας» λοιπόν, μεταφορικά και κυριολεκτικά, και κάντε στα πρωινά και βραδινά σας φορέματα μικρές τροποποιήσεις τονίζοντας τη μέση και φέρνοντας το ρούχο έτσι ώστε να αγκαλιάζει όμορφα το σώμα σας. Η 50’s γραμμή σε στυλ Mad Men φορεμένη γάντι είναι πολύ σέξι.

\"\"

3. Αλλάξτε τον τρόπο που κλείνετε ραντεβού
Εάν ραντεβού με το αγαπημένο σας σημαίνει ταινία και μετά φαγητό τότε αλλάξτε πορεία πλεύσης! Κάντε το πιο σέξι, κανονίζοντας μία συνάντηση σε μία γκαλερί και μετά σε ένα χαρούμενο μπαράκι. Αυτή η μικρή αλλαγή θα αλλάξει το πλάνο και θα ρίξει αλατοπίπερο στην ερωτική ατμόσφαιρα.

4. Αποκτήστε τέλειες βλεφαρίδες και φρύδια
Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε σημασία στα δύο αυτά σημεία του προσώπου μας κάνοντας σωστό grooming και μακιγιάζ. Φροντίστε να έχετε πάντα μα πάντα όμορφα φρύδια και άψογη γραμμή που να κολακεύει το σχήμα των προσώπου σας. Μην το παρακάνετε με την αφαίρεση αλλά δώστε περισσότερη σημασία στη γλυπτική που θα φρεσκάρει το πρόσωπο θα το κάνει πιο ενδιαφέρον ενώ σίγουρα θα σας κόψει χρόνια. Η μάσκαρα μετά θα κάνει ένα στιγμιαίο lifting. Βρείτε και μια «καλή απάντηση στην ερώτηση «μα, τι έχεις κάνει;”.

\"\"

 5. Αποκτήστε το επιμελώς ατημέλητο look της B.B
Αλλάξτε λίγο το χτένισμα σας. Μπορεί το sleek να είναι κομψό αλλά ενδέχεται να σας κάνει να φαίνεστε κάπως «μια από τα ίδια». Κατά περιόδους προτιμήστε ένα πιο επιμελώς ατημέλητο look σε στυλ Bed-head Bardot με μερικούς πολύ ελαφρούς κυματισμούς προς τα κάτω, που μπορείτε μόνες σας να πετύχετε τυλίγοντας για λίγα δευτερόλεπτα μερικές από τις μπροστινές τούφες στο ηλεκτρικό ψαλίδια για μπούκλες ή σε μία μεσαίου μεγέθους βούρτσα.

\"\"

 6. Αλλάξτε άρωμα
Φοράτε το ίδιο εδώ και αιώνες; Ίσως ήρθε ο καιρός να αλλάξατε την υπογραφή σας αναζητώντας τις πιο μοντέρνες και ενδιαφέρουσες μυρωδιές που υπάρχουν στα perfume bar. Εάν για παράδειγμα έχετε αδυναμία στα λουλούδια, αλλάξτε… μπουκέτο με μια νέες νότες ή ψάξτε ένα πιο ιδιαίτερο άρωμα που να το περιέχει σε μία όμως διαφορετική εκδοχή.

(jenny)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook