Η νέα μεγάλη νίκη επί του Ασπρόπυργου διατήρησε τον Πλατανιά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, του χάρισε αέρα τριών πόντων από τη 3η θέση (Ρόδος) και τεσσάρων από τον Ηρακλή που μετά τη χθεσινή του ήττα στη Ρόδο έπεσε στη τέταρτη θέση. Κυρίως όμως οι ερυθρόλευκοι με τον τρόπο που άλωσαν τον Ασπρόπυργο και το γκολ του Μιρτσέτα στο 92’, απέδειξαν όπως δήλωσε κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων ο Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Λάμπρος Μαλτέζος, έχουν …γκατς (ελληνηστί, κότσια): «Η νίκη είναι σπουδαία γιατί κάναμε ακόμα ένα βήμα, όμως εμείς συνεχίζουμε να κρατάμε μικρό καλάθι. Το σημαντικό ωστόσο είναι ότι η ομάδα απέδειξε στον Ασπρόπυργο ότι έχει γκατς…».

Την αποστολή υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο Χανίων περισσότεροι από 40 φίλαθλοι του Πλατανιά αποθεώνοντας τους πρωταγωνιστές και κυρίως τον σκόρερ Ιγκόρ Μιρτσέτα ο οποίος έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Χανιώτικης ομάδας. Ο Κροάτης όταν σταμάτησε να στέλνει φιλιά στο κόσμο δήλωσε πως «Η νίκη είναι σημαντική κυρίως με τον τρόπο που ήρθε. Εμείς συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας και ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται σε κάθε αγώνα στο πλευρό μας».

Νωρίτερα και μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Πλατανιά Τίμος Καβακάς, που δεν ακολούθησε την αποστολή στα Χανιά, αλλά πήρε αντίθετη κατεύθυνση με προορισμό τη ιδιαίτερη πατρίδα του τη Βέροια αναφέρθηκε στο όνειρο της ανόδου αλλά και στην αναγνώριση που έχει πλέον ο Πλατανιάς από όλη τη ποδοσφαιρική κοινωνία «Είμαστε ικανοποιημένοι τόσο από την προσπάθεια που κάναμε, όσο και από το τελικό σκορ. Αξίζαμε τη νίκη γιατί σε όλη τη διάρκεια είχαμε ευκαιρίες και παίξαμε καλά. Πλέον βρισκόμαστε λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και πλέον, βρίσκεται πολύ κοντά στο όνειρο της ανόδου. Θα κυνηγήσουμε το όνειρο μας μέχρι τέλους. Πέραν των άλλων, εκείνο που μας κάνει χαρούμενους είναι ότι όλοι αναγνωρίζουν τη δουλειά μας και το καλό ποδόσφαιρο που παίζουμε. Αυτό αποτελεί ηθική ικανοποίηση για εμάς».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook