Μετά την οικονομική διαφορά των 50.000 ευρώ που προέκυψε στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον διευθύνοντα σύμβολο του Ολυμπιακού και Ηρακλειώτη στην καταγωγή Γιάννη Βρέντζο οι όποιες εξελίξεις στο θέμα της μεταπήδησης του Κάρολ στους «ερυθρόλευκους» μεταφέρονται για την Τετάρτη το απόγευμα.

Τότε θα πραγματοποιηθεί κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ ΟΦΗ με κύριο θέμα συζήτησης το ποια θα είναι η απάντηση στην πρόταση των 200.000 ευρώ που έχει κάνει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του ΒορειοΙρλανδού τερματοφύλακα της κρητικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι αρνητικοί στο να δοθεί ο Κάρολ με ένα ποσό της τάξεως των 200.000 και τονίζουν ότι αν η πρόταση του Ολυμπιακού δεν πλησιάσει τις 300.000 ευρώ που είναι η ρήτρα του παίκτη δεν θα συνενέσουν στην μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Από την άλλη ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τα χρήματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πουλήσει κοψοχρονιά τον πιο φορμαρισμένο τερματοφύλακα αυτή την στιγμή στην Ελλάδα.

Τέλος θέμα δανεισμού του Δασκαλάκη στον ΟΦΗ δεν υπάρχει αφού και ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται να μην επιθυμεί την απομάκρυνση του από τον Ολυμπιακό παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι αν αποκτηθεί ο Κάρολ η κάποιος άλλος τερματοφύλακας θα είναι και πάλι τρίτος τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook