Συνάντηση εργασίας σχετικά με την εξέλιξη της μελέτης του τμήματος του Β.Ο.Α.Κ. Παχειά Άμμος – Καβούσι – Αυχένας Αγκαθιά, ζητά ο δήμαρχος Σητείας κ. Θ. Πατεράκης, με την παρακάτω επιστολή που απέστειλε στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων και τη Δ/νση Μελετών & Έργων Οδοποιίας.

«Σε συνέχεια του 6130/2011 εγγράφου μας, σας παρακαλούμε για τη διενέργεια συνάντησης εργασίας σε ημερομηνία που θα καθορίσετε εσείς στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα είτε στα γραφεία σας είτε στα γραφεία της Ε.Υ.Δ.Ε. – Β.Ο.Α.Κ. προκειμένου να ενημερωθούμε – ενδεχομένως από κοινού και με τους υπόλοιπους Δήμους του Νομού – για την εξέλιξη των μελετών του Β.Ο.Α.Κ. στο Νομό Λασιθίου.

Η συνάντηση είναι απαραίτητη, προκειμένου να ενημερωθούμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οδού όπως προτείνονται από τους μελετητές, να καταθέσουμε τις απόψεις μας και ακολούθως με τη σειρά μας να ενημερώσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας. Όπως και με κάθε ευκαιρία και προς κάθε κατεύθυνση έχομε τονίσει, το έργο της ολοκλήρωσης του Β.Ο.Α.Κ. αποτελεί για το Δήμο μας απόλυτη προτεραιότητα, αφού θα συμβάλλει στην αξιοποίηση του Αεροδρομίου και του Λιμανιού της Σητείας τα οποία θα μπορούν να παραλάβουν το μεγαλύτερο μεταφορικό έργο του Νομού, αντιλαμβάνεστε λοιπόν την εύλογη αγωνία όλων μας για την εξέλιξη των σχετικών μελετών αλλά και των ήδη εκτελούμενων έργων.

Αναμένουμε από την πλευρά σας την ανάληψη πρωτοβουλίας για τη διενέργεια της σχετικής συνάντησης εργασίας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook