Καζάνι που βράζει είναι ο Πανακρωτηριακός τόσο για τον τρόπο που ήρθε η ήττα στα Ανώγεια στο ντέρμπι παραμονής με τον Αετό (2-1) στα Ανώγεια, αλλά για την φιλοξενία των γηπεδούχων.
Η Χανιώτικη ομάδα, που μετά τη χθεσινή της ήττα, έμεινε στη τελευταία θέση της βαθμολογίας, διαμαρτύρεται για την αποβολή του Τσικοβάνι στο 12ο μόλις λεπτό αλλά και για ένα πέναλτι στο β’ μέρος κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-1.

Ο Ηρακλειώτης διαιτητής Μουρτζάκης απέβαλε τον τερματοφύλακα της ομάδας του Ακρωτηρίου επειδή έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής με τον πλησιέστερο επιθετικό να βρίσκεται μέτρα μακριά (δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ), ενώ στο 65\’ αρνήθηκε πέναλτι σε απλωμένο χέρι αμυντικού σε γυριστή κεφαλιά του Παπαδομανωλάκη.
«Τελικά επιβεβαιώθηκαν όσα είχαν φτάσει στα αυτιά μας αμέσως μετά τους ορισμούς των διαιτητών. Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί ο διαιτητής απέβαλε τον τερματοφύλακα μας. Γελάει όλη η Κρήτη. Εμείς είμαστε παλικάρια το έχουμε αποδείξει πολλές φορές και θα το αποδείξουμε και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος» δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένος και απογοητευμένος ο προπονητής του Πανακρωτηριακού Νότης Ματιγάκης.

Στον Πανακρωτηριακό όμως εκτός από τη διαιτησία του Μουρτζάκη τα έχουν και με τη φιλοξενία των γηπεδούχων: «Δεχόμασταν σε όλη τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου προπηλακισμούς στο πάγκο μας, ενώ στο ημίχρονο ο γενικός αρχηγός του Αετού με ακατανόμαστες εκφράσεις επιτέθηκε στους παίκτες μας και ειδικά στον Χατζή που αφού τον έβρισε χυδαιότατα τον απείλησε ότι αν ξανά ακουμπήσει τη μπάλα θα του κόψει τα πόδια» τόνισε ο γενικός αρχηγός του Πανακρωτηριακού Γιώργος Γαϊτανόπουλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook