Συναγερμό σήμανε στις Διωκτικές Αρχές Ηρακλείου ο καταιγισμός σφαιρών που δέχθηκε δωμάτιο υπερπολυτελούς ξενοδοχείου του Ηρακλείου πριν από μερικά 24ωρα .

Πρόκειται για ένα περίεργο περιστατικό το οποίο προβληματίζει την τοπική ΕΛΑΣ, για το οποίο όμως δεν έγινε καμία επίσημη ανακοίνωση, ενώ και από την πλευρά του ξενοδοχείου διαψεύστηκε το γεγονός, ωστόσο οι πληροφορίες της εφημερίδας “Πατρίδας” είναι απόλυτα εξακριβωμένες, ενώ το συμβάν έχει καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων της ΕΛΑΣ.

Πρόκειται για ξενοδοχείο “κόσμημα” το οποίο δε βρίσκεται στο πλέον κεντρικό σημείο της πόλης, κατασκευάστηκε πριν από λίγα χρόνια, ενώ σε αυτό καταλύουν όποτε βρίσκονται στο Ηρακλειο πολιτικοί, επιχειρηματίες, μεγάλα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς show biz και άλλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, τον καταιγισμό σφαιρών δέχτηκε συγκεκριμένο δωμάτιο, το οποίο βρίσκεται στη νότια πλευρά του ξενοδοχείου και συγκεκριμένα στον δεύτερο όροφο.

Το συγκεκριμένο δωμάτιο (δεν πρόκειται για κάποια σουίτα) δεν είχε ενοικιαστεί από κάποιον πελάτη τις τελευταίες ημέρες και δεν βρισκόταν ευτυχώς κανείς στο εσωτερικό του όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος χώρος έγινε στόχος αγνώστου πιστολέρο εφτά με οχτώ φορές. Οι σφαίρες ρίχτηκαν από κοντινό ενδεχομένως σημείο και από άτομο το οποίο είναι πολύ πιθανόν να είχε οπτική επαφή με το χώρο όπου είχε βάλει στο στόχαστρό του.

Οι σφαίρες μάλιστα που ρίχτηκαν διαπέρασαν τη τζαμαρία και καρφώθηκαν σε διάφορα σημεία αλλά και στον τοίχο. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας βρήκαν και συνέλεξαν σύμφωνα με πληροφορίες κάποιες βολίδες από πιστόλι εννιάρι στο εσωτερικό του δωματίου, (δε βρέθηκαν κατά την αυτοψία βολίδες στο δρόμο) οι οποίες και θα αποσταλούν στη διεύθυνση εγκληματικών ερευνών στην Αθήνα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι πυροβολισμοί δεν ακούστηκαν από κανέναν από τους εργαζομένους οι οποίοι εργάζονταν τα προηγούμενα βράδια, οπότε και εκτιμάται ότι έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Τα σπασμένα τζάμια και τις οπές από τις καρφωμένες σφαίρες τις διαπίστωσαν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο χθες το πρωί, οπότε και χρειάστηκε να καθαριστεί το δωμάτιο κι αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία.

ΠΑΤΡΙΣ