Όλα για την τέχνη! Η Cynthia Nixon που έγινε γνωστή από το Sex and the City ως Miranda Hobbes είναι πλέον καραφλή. Η 45χρονη ηθοποιός δεν δίστασε να ξυρίσει γουλί το κεφάλι της για να υποδυθεί με απόλυτη επιτυχία μια καρκινοπαθή.

Η Cynthia εμφανίστηκε στην εκπομπή της Kelly Ripa, «Live With Kelly» και όπως ήταν αναμενόμενο ξάφνιασε το τηλεοπτικό κοινό με το νέο της look. H ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της, την περιπέτεια υγείας που είχε με τον καρκίνο του μαστού αλλά και την συνειδητή της επιλογή να είναι λεσβία.

«Πάντα ήμουν περίεργη να δω πω είναι να είμαι καραφλή. Βέβαια πρέπει να ξυρίζω το κεφάλι μου κάθε μέρα. Πάντως δεν θα ήθελα να είμαι καραφλή για πάντα», είπε η Cynthia και συνέχισε μιλώντας για το ρόλο: «Στην παράσταση υποδύομαι μια καρκινοπαθή η οποία περνάει από όλα τα στάδια για να αντιμετωπίσει την ασθένεια».

Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος ρόλος ταιριάζει στην συγκεκριμένη ηθοποιό καθώς η ίδια το 2006 είχε έρθει αντιμέτωπη με τον καρκίνο. «Σε μια εξέταση ρουτίνας ανακάλυψα ότι έχω καρκίνο του μαστού. Επρεπε να κάνω μαστεκτομή και ακτινοβολίες. Δεν έκανε χημειοθεραπείες αλλά μέχρι και σήμερα παίρνω φάρμακα».

Η Cynthia άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή και μίλησε για την επιλογή της να γίνει λεσβία αλλά και την επί χρόνια σύντροφό της Christine Marinoni με την οποία έχουν αποκτήσει τον 11 μηνών γιο τους Max.

«Ημουν και straight, ήμουν και gay. Και αποφάσισα ότι είναι καλύτερο να είμαι gay. Πολλοί προσπάθησαν να με αλλάξουν υπονοώντας ότι η ομοφυλοφιλία μπορεί να είναι επιλογή. Και για μένα είναι η σωστή επιλογή. Αντιλαμβάνομαι ότι για πολλούς δεν είναι και το σέβομαι. Για μένα όμως είναι!»

Η Cynthia Nixon ήταν για 15 χρόνια παντρεμένη με τον Danny Mozes με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Την 15χρονη Samantha και τον 9χρονο Charlie.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

(protothema)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook