Ο ΑΟ Χανιά όχι μόνο πέρασε μια ήσυχη Κυριακή, αλλά και …καλωσόρισε με μεγάλη ικανοποίηση τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής της Fl2. H Χανιώτικη ομάδα που πήρε τους βαθμούς της νίκης επί της Αγ.Παρασκευής «είδε» με ικανοποίηση τη διαφορά της από τις τελευταίες ομάδες του πίνακα να μεγαλώνει και να φτάνει στους 4 βαθμούς. Ο Πανηλειακός ηττήθηκε με 4-0 από το Ρουφ, ενώ η Χερσόνησος έχασε στα Μέγαρα από τον φορμαρισμένο Βύζαντα με 2-0.
Επίσης στα θετικά για τον Προμπονά, είναι ότι στον αγώνα με την Αγ.Παρασκευή εξέτισαν τις τιμωρίες τους οι Βουρβαχάκης και Αντωνόπουλος και την πρώτη από τις δυο συνολικά οι Τεπετός και Ιασωνίδης.

Έτσι οι μπλε που αποσπάστηκαν από την ουρά πιο ήρεμοι πια, στρέφουν πλέον τη προσοχή τους στο ματς που ακολουθεί με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Η προετοιμασία (μετά το ρεπό της Κυριακής) ξεκίνησε τη Δευτέρα με φιλικό αγώνα κόντρα στη β’ ομάδα του ΔΑΑΟΧ. Ο Προμπονάς είχε στη διάθεση του και τον Βασαδάκη που δείχνει έτοιμος για το παιχνίδι στη Ριζούπολη, από το οποίος όμως θα απουσιάσουν οι Τσιτλακίδης (τραυματίας), Τεπετός και Ιασωνίδης (τιμωρημένοι).

Εκδρομή στη Ριζούπολη από τους “Blue Boys”

Με τη συμπαράσταση των φιλάθλων του θα αγωνιστεί τη Κυριακή στη Ριζούπολη ο ΑΟ Χανιά. Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Α.Ο.Χανιά Blue Boys διοργανώνει εκδρομή για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας. Η μεταφορά θα γίνει με πλοίο της Α.Ν.Ε.Κ. και με σημαντική έκπτωση στα εισιτήρια.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα στα τηλέφωνα 694 60 64 670 και 6944 59 69 25 για να κανονιστούν τα εισιτήρια.

Εν τω μεταξύ την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν την Παρασκευή το βράδυ στα γραφεία τους οι \”Blue Boys\” παρουσία αρκετού κόσμου, ανάμεσα τους σχεδόν σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, αντιπροσωπεία παικτών και αρκετά μέλη του συνδέσμου. .
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κρητικό καλλιτέχνη και ερμηνευτή του ύμνου της ομάδας Μανώλη Κονταρό που βρίσκεται στην Γερμανία για αποθεραπεία και έγινε ανταλλαγή ευχών.
Το μήνυμα της βραδιάς ήταν ότι στην δύσκολη αυτή καμπή του πρωταθλήματος πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι για το καλό της ομάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook