Μια 32χρονη babysitter συνελήφθη από τις αρχές για κακοποίηση ανηλίκου. Η babysitter κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα 5χρονο κοριτσάκι, ενώ κατέγραφε το περιστατικό και το μετέδιδε ζωντανά στο διαδίκτυο.
 
Η Jennifer Mahoney κατέγραφε τις αποκρουστικές σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστούσε, την ώρα που συνομιλούσε μέσω Skype με έναν άγνωστο άντρα. Οι αρχές του New Jersey συνέλαβαν τη babysitter και η ίδια αντιμετωπίζει κατηγορίες που μπορεί να την κλείσουν μέχρι 30 χρόνια στη φυλακή.

Μάλιστα, το 5χρονο κοριτσάκι ήταν η κόρη ενός φίλου της Mahoney και η κατηγορούμενη ήταν υπεύθυνη να το προσέχει στο σπίτι του πατέρα της στο Malapan του New Jersey.

\"http://media.ksee24.com/images/289*264/jennifer+mahoney.jpg\"Το FBI έχοντας εντοπίσει τον Robert Ramos Jr κατηγορούμενο για παιδοφιλία στο Texas βρέθηκε στα ίχνη της Mahoney, η οποία έγραφε στον Ramos: «Δεν έχω προσπαθήσει ξανά να τη ναρκώσω, της έδωσα xanax αλλά φοβήθηκα να της δώσω τόσο πολύ, οπότε της έδωσα πολύ λίγο και δεν έκαναν τίποτα».

Σε ένα βίντεο φαίνεται η Mahoney να χαιδεύει το μικρό κορίτσι, ενώ σε ένα άλλο το αρρωστημένο σκηνικό περιλαμβάνει την babysitter να φιλάει τα πόδια του μικρό κοριτσιού. Σε άλλο βίντεο η 32χρονη ζητά από το κοριτσάκι να πάρει συγκεκριμένες στάσεις με το σώμα της ώστε να τη βοηθήσει στο μπάνιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook