Μια 32χρονη babysitter συνελήφθη από τις αρχές για κακοποίηση ανηλίκου. Η babysitter κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα 5χρονο κοριτσάκι, ενώ κατέγραφε το περιστατικό και το μετέδιδε ζωντανά στο διαδίκτυο.
 
Η Jennifer Mahoney κατέγραφε τις αποκρουστικές σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστούσε, την ώρα που συνομιλούσε μέσω Skype με έναν άγνωστο άντρα. Οι αρχές του New Jersey συνέλαβαν τη babysitter και η ίδια αντιμετωπίζει κατηγορίες που μπορεί να την κλείσουν μέχρι 30 χρόνια στη φυλακή.

Μάλιστα, το 5χρονο κοριτσάκι ήταν η κόρη ενός φίλου της Mahoney και η κατηγορούμενη ήταν υπεύθυνη να το προσέχει στο σπίτι του πατέρα της στο Malapan του New Jersey.

http://media.ksee24.com/images/289*264/jennifer+mahoney.jpgΤο FBI έχοντας εντοπίσει τον Robert Ramos Jr κατηγορούμενο για παιδοφιλία στο Texas βρέθηκε στα ίχνη της Mahoney, η οποία έγραφε στον Ramos: «Δεν έχω προσπαθήσει ξανά να τη ναρκώσω, της έδωσα xanax αλλά φοβήθηκα να της δώσω τόσο πολύ, οπότε της έδωσα πολύ λίγο και δεν έκαναν τίποτα».

Σε ένα βίντεο φαίνεται η Mahoney να χαιδεύει το μικρό κορίτσι, ενώ σε ένα άλλο το αρρωστημένο σκηνικό περιλαμβάνει την babysitter να φιλάει τα πόδια του μικρό κοριτσιού. Σε άλλο βίντεο η 32χρονη ζητά από το κοριτσάκι να πάρει συγκεκριμένες στάσεις με το σώμα της ώστε να τη βοηθήσει στο μπάνιο.