Σε ένα θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί εξελίσσεται το θέμα της απόκτησης του Ρόι Κάρολ από τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά θέλουν να πάρουν με όσο το δυνατόν χαμηλότερο αντίτιμο τον Κάρολ και η προσφορά τους δεν φτάνει ούτε στις 150.000 ευρώ. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Βασίλης Ξημέρης μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Τουγλή παραμένουν στην Αθήνα και αυτή την ώρα συναντιούνται με τον κ. Βρέντζο που είναι διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα παίζεται ένα μεγάλο θρίλερ στο Ηράκλειο με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου να συνεδριάζουν από τις 12 το μεσημέρι και να εκφράζουν ανοικτά την αντίθεση τους στην πώληση του παίκτη με 150.000 θεωρώντας ότι τα χρήματα που δίνει ο Ολυμπιακός είναι πολύ λίγα.

Η είδηση ότι ο Ολυμπιακός δεν δίνει πάνω από 150.000 ευρώ για τον Κάρολ έχει φέρει μαζική αντίδραση και από τον κόσμο της ομάδας που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να φύγει ο Κάρολ από την ομάδα με το συγκεκριμένο αντίτιμο. Μάλιστα οι αντιδράσεις του κόσμου δεν αποκλείεται να εκφραστούν και μέσω επίσημης ανακοίνωσης μέσα στις επόμενες ώρες.

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες για τον Κάρολ με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοικτά αφού από αρκετά μέλη της διοίκησης υπάρχει προβληματισμός και για την κίνηση του Β. Ξημέρη να συναντηθεί με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού χωρίς να ενημερώσει το υπόλοιπο συμβούλιο της ομάδας.