Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο της Β\’ ΕΠΣΧ, Α.Ε. Κυδωνίας και Φωστήρας, που πέτυχαν επιβλητικές νίκες απέναντι σε Ε.Θ.Κ. και Νέους Χανίων, αντίστοιχα, στα παιχνίδια, που \”έριχναν\” την αυλαία της 17ης αγωνιστικής.
Η ομάδα της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων ανέβασε πάλι τη διαφορά από τη 2η Σπάθα στο +5 και από τον 3ο Παγχανιακό στους 8 βαθμούς, με τον Προβιδάκη να ανοίγει στο σκορ στο 39\’ με σουτ και να κάνει το 3-0 στο 59\’ με πλασέ, μετά από ομαδική προσπάθεια. 
Ενδιάμεσα (59\’) ο Κατσουλάκης είχε κάνει το 2-0 με σουτ και ο ίδιος σημείωσε και το 4-0 με πέναλτι στο 64\’, το οποίο κέρδισε. Το τελικό 5-0 \”έγραψε\” ο Καλαμπακάκης με εξαιρετικό σουτ από 45 περίπου μέτρα και με τον τερματοφύλακα εκτός θέσης.
Στις Μουρνιές και στη \”μάχη\” φορμαρισμένων ομάδων ο Φωστήρας πήρε εμφατική νίκη με 5-1 επί των Νέων Χανίων, με τον Μιχάλη Καρατζά να κάνει ντεμπούτο με γκολ (αποκτήθηκε από τον \”γείτονα\” Ηρακλή Νεροκούρου) στο 15\’. 
Στο 50\’ και στο 60\’ ο Σταμούλης με δύο γκολ ανέβασε το σκορ στο 0-3, για να τον \”μιμηθεί\” στο 65\’ και στο 75\’ ο Ν. Παλαθούρας, φτάνοντας το παιχνίδι στο 0-5.
Οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν στο 84\’ με τον Χαλιβελάκη.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook